För närvarande publiceras inga nya inlägg på den här bloggen, istället kan du följa aktuella ämnen och vad som händer i förbundet under vår nyhetssida på webben. 

I den här bloggen kommer vi på Finansförbundet att dela med oss av våra tankar och funderingar kring de frågor vi tycker är viktiga för att du som medlem ska få en så bra arbetssituation som möjligt. Det kan till exempel handla om våra kunskaper och uppfattningar i olika fackliga frågor men det kan också innebära att vi sitter som en fluga på väggen vid förhandlingsbordet eller delar med oss av tips inför ditt lönesamtal. Vi kommer också att berätta vad som är aktuellt på Finansförbundet just nu.

Vi hoppas att du vill kommentera och diskutera våra inlägg och vi lovar att svara så fort vi har möjlighet. Det innebär att vi svarar främst under kontorstid, men om vi är ute och träffar medlemmar eller på annat sätt är upptagna kan svaret dröja något. Vi kommer dessutom att ta bort alla inlägg som bryter mot svensk lag, till exempel om de har kränkande eller rasistiskt innehåll och vi kommer inte heller att acceptera grovt språk eller rena personangrepp i kommentarerna. Du har möjlighet att kommentera ett inlägg i 90 dagar efter publicering. Under semesterperioden stängs möjligheten att kommentera inläggen av. Har du synpunkter under den här perioden är du välkommen att kontakta oss via ombudsman@finansforbundet.se

Finansförbundet är Sveriges största fackliga organisation inom bank och finans. Vi organiserar alla som arbetar inom finansbranschen oavsett utbildningsbakgrund eller befattning, men inga andra. Finansförbundet är partipolitiskt obundet och du hittar oss överallt – från den stora banken med flera tusen anställda till det lilla mäklarföretaget med nischad verksamhet.

Du kan prenumerera på både inlägg och kommentarer via RSS. Besök också gärna vår webbplats på www.finansforbundet.se.