Medlem i Finansförbundet

Finansförbundet är Sveriges största fackliga organisation inom bank och finans och det självklara valet för alla som arbetar i branschen, oavsett utbildningsbakgrund och befattning.

Som medlem i Finansförbundet får du tillgång till branschspecifik lönestatistik samt rådgivning och stöd av förbundets arbetsrättsspecialister. Du får också möjlighet att delta i seminarier och kurser. Tillsammans med de som är förtroendevalda på din arbetsplats kan du vara med och påverka vad som händer på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig också en mängd olika medlemsförmåner, till exempel inkomstförsäkring och medlemsrabatter.

Profil_kvinna2_1508_klar

Välkommen att påverka på din arbetsplats

Ditt medlemskap handlar till stor del om att du är med och tar del av vad som händer på din arbetsplats. På flera olika sätt kan du också vara med och påverka din arbetssituation. På företag med kollektivavtal arbetar fackliga representanter på uppdrag av Finansförbundet. Som medlem kan du påverka genom de förtroendevalda på din arbetsplats – eller varför inte ta ett uppdrag själv?! Kontakta dina fackliga representanter på arbetsplatsen eller fackliga rådgivningen på kansliet om du vill veta mer!